Koronaviruksen vaikutus toimintaamme

KORONAVIRUS 23.3.

Asetettujen rajoitteiden vuoksi olemme myös rajoittaneet liikkeemme toimintaa

Olemme lopettaneet piilolinssien sovittamisen, silmien terveystarkastukset ja kiireettömät näöntutkimukset.

Tilatut ja valmistuneet silmälasit luovutamme joko ajanvarauksella, kotitoimituksena tai postiautomaattitoimituksena. Lasien tulee tällöin olla joko maksettu ennakkoon tai kotitoimituksen yhteydessä luovutamme ne käteismaksua vastaan.

Kiireellisissä tapauksissa, kuten silmälasien rikkoontuessa tai akuuteissa näköireissa palvelemme OIREETTOMIA HENKILÖITÄ toistaiseksi ainoastaan ajanvarauksella ja yhtä asiakasta kerrallaan.

Mikäli sinulla on äkillisesti ilmaantuneita silmä- tai näköoireita voit soittaa OPTIKKKOHELPPIIN ma-pe klo 14-17 tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, jossa voit kuvailla oireitasi ja kertoa ajankohdan milloin toivot meidän ottavan sinuun yhteyttä. Varaamme tarvittaessa sinulle ajan silmänpohjakuvaukseen, etuosakuvaukseen tai OCTA- valokerroskuvaukseen. Optometristillamme on myös mahdollisuus tarvittaessa konsultoida silmälääkäriä etäyhteyden avulla.

Puhelinkeskustelun perusteella pyrimme selvittämään, ovatko jatkotutkimukset tarpeellisia tai mahdollisia, ja autamme sinua hakeutumaan joko yksityisen tai julkisen terveydenhuollon yksikköön.

Yhteydenottolomakkeella yhteydenotto ja siihen annettu vastaus oirekuvauksen perusteella on maksutonta!
Puhelinpäivystykseen soitto maksaa tavallisen puhelun hinnan ja optometristin konsultaatio 20,- / alkava 20 min. Mahdollisen silmälääkärin konsultaation lisähinta on 45,- Myös päivystysnumeroon soittavien henkilöiden on täytettävä yhteydenottolomake, jonka perusteella teemme tunnistuksen laskutusta varten.

Ota yhteyttä