Ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset

Silmien hyvinvoinnin asiantuntijalta

Näkövision Talviale on täällä!

 

Pimeän talven jälkeen on päivä alkanut jälleen pidentyä ja aurinko nousee yhä korkeammalle. Kaunis valkoinen lumipeite houkuttelee ulkoilemaan, joten nyt on juuri oikea aika laittaa aurinkolasit ajan tasalle ja suojata silmät sekä uv- säteilyltä, että haitalliselta sinivalolta. Tarjoammekin nyt tähän edullisen ja tehokkaan ratkaisun:

OSTA 2 MAKSA 1, KOSKEE MYÖS AURINKOLASEJA VAHVUUDELLA!

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit voit valita KAUPAN PÄÄLLE  AURINKOLASIT omilla vahvuuksillasi. MYÖS POLARISOIVAT tai PEILIPINNOTETUT. (Tuotteiden ollessa erihintaiset, tarjoamme edullisemman)

Halutessasi ainoastaan yhdet lasit, tarjoamme niihin valintasi mukaan joko  KEHYKSEN tai LINSSIT PUOLEEN HINTAAN, ETUSI JOPA YLI 500 €!

(Tarjous ei koske Rudy- Project ja AARNI- aurinkolaseja)

 

Kuiva huoneilma, kasvomaskit ja lisääntynyt etätyö taas lisäävät silmien kuivumista. Välitöntä helpotusta oireisiin saa usein kostutustipoista, -suihkeista ja -geeleistä, joiden laajaan valikoimaamme kuuluvat myös  kotimaiset säilöntäaineettomat vaihtoehdot.  SAAT KAIKISTA SILMÄTERVEYSTUOTTEISTA (kostutusnesteet, lisäravinteet ja silmäluomien puhdistuspyyhkeet) 20 % ALENNUKSEN. Voit myös varata ajan optikolle erilliseen kuivasilmäkartoitukseen ja -tutkimukseen.

 

SILMÄLÄÄKÄRI PERTTU LUUKKASEN VASTAANOTTO

 

Mikäli haluat SILMÄLÄÄKÄRIN suorittaman täydellisen SILMIEN TERVEYSTARKASTUKSEN, voimme varata sinulle ajan silmätautien erikoislääkäri PERTTU LUUKKASEN vastaanotolle. Soita numeroon 050 380 2757 (ti-pe 10-17.30) tai ota meihin yhteyttä (Seuraavat lääkärin vastaanottopäivät: pe 12.2. / ke 17.2. / pe 12.3.)

 

Silmälääkärin voimassaolevalla reseptillä LISÄALE yksiteholaseista -50 € ja moniteholaseista -100 € ostaessasi kehykset ja linssit. (Koskee vain uusia tilauksia. Vain yksi alennus/henkilö)

TARJOUKSET OVAT VOIMASSA MAALISKUUN LOPPUUN ASTI!