Silmälasit rikki

Optikkohelppi

Näkövision etäneuvonta

Menivätkö ainoat silmälasit rikki tai onko sinulle ilmaantunut äkillisesti näkö- tai silmäoireita, etkä tiedä minne mennä?

 

OPTI+ OPTIKKOSI LAPPEENRANNAN NÄKÖVISIOSSA AVAA UUDEN ETÄPALVELUN, OPTIKKOHELPIN!

 

MIKÄ OPTIKKOHELPPI ON?

OPTIKKOHELPPI on kotisivujemme, sekä puhelimen ja sähköpostin avulla toimiva OPTIKON neuvontapalvelu, ja tarkoitettu ensisijaisesti silmälasien rikkoontumisen vuoksi pikaista korjausapua tarvitseville. Palvelun kautta voit esimerkiksi tilata tuotteitamme kotiin, tai pyytää optikkoa kotikäynnille.
Palvelu on tarkoitettu myös kaikille aikuisikäisille henkilöille, jotka kärsivät näkö- tai silmäoireista, eivätkä helposti tai nopeasti pääse lääkärin, silmälääkärin tai optometristin vastaanotolle, mutta ovat vailla neuvoja tai kiireellistä näkötutkimusta.
Annettujen tietojen pohjalta pyrimme antamaan neuvoja ja tarvittaessa hakeutumaan tilanteen edellyttämään terveydenhuollon toimintayksikköön.
Etäyhteyden avulla voimme myös välittää tiedot silmälääkärille ja pyytää arviota tai lausuntoa jatkotutkimus- ja hoitotarpeesta.

 

MILLOIN PALVELU ON SAATAVISSA?
Puhelinpäivystys on avoinna liikkeemme aukioloaikoina sekä muina aikoina tarvittaessa sopimalla siitä ennakkoon yhteydenottolomakkeella.
Milloin ja miten voit ottaa yhteyttä?
Silmälasit rikki

Esimerkiksi silmälasien rikkoontuessa voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kuvailla vauriota. Voit myös lähettää kuvan vauriosta sähköpostitse osoitteeseen info@nakovisio.fi. Annamme arvion korjausmahdollisuuksista ja tarvittaessa järjestämme noudon ja toimituksen kotiosoitteeseen.

Silmä- tai näköongelmat

Silmä- tai näköongelmissa voit ottaa yhteyttä soittamalla tai yhteydenottolomakkeella ja antaa lyhyen kuvauksen ongelmasta. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse toivomanasi ajankohtana aukioloaikojemme puutteessa tai muuna erikseen sovittuna aikana, ja arvioimme avun kiireellisyyden sekä vastaanottotarpeen. Tarvittaessa konsultoimme etäyhteyden välityksellä myös silmälääkäriä.

 

ONKO PALVELU MAKSULLISTA?

Yhteydenotto yhteydenottolomakkeella ja siihen annettu sähköpostivastaus, sekä yhteydenotto puhelimitse annettuna ajankohtana ovat toistaiseksi maksutonta.
Mikäli kaipaat laaja-alaisempaa konsultaatiota puhelimitse, otamme sinuun yhteyttä puhelimen välityksellä toivomanasi ajankohtana. Puhelimitse tapahtuva neuvonta ja ohjaus on maksullinen palvelu, ja kustantaa 20€/alkava 20 min. Mikäli optikko/optometristi konsultoi edelleen silmälääkäriä, on lisäkustannus 45€.

HUOMAATHAN, ETTÄ SUORA SILMÄLÄÄKÄRIN ETÄKONSULTAATIO EI OLE TOISTAISEKSI MAHDOLLISTA!

Ota siis reilusti yhteyttä yhteydenottolomakkeella 24/7 tai puhelimitse 050 380 2757 päivystysaikoina.

OTATHAN MYÖS HUOMIOON, ETTÄ TOIMIMME LAPPEENRANNASSA, JOTEN OHJAAMME ETEENPÄIN JA PALVELEMME KOTIKÄYNNEILLÄ AINOASTAAN LÄHIALUEILLA!